Initial training specialist (theoriedocent)


Opleidingsniveau: HBO
Functiegroup: Opleiding/Training
Locatie: Schiphol Oost
Aantal uren per week: 24 uur

De afdeling

De afdeling Human Factor (HF) zorgt voor het selecteren en opleiden van nieuwe luchtverkeersleiders en het onderhouden van de vakbekwaamheid van zittende luchtverkeersleiders. De afdeling Selectie & Initial Training binnen Human Factor is verantwoordelijk voor de selectie, basisopleiding en training van aspirant verkeersleiders. Het gaat hierbij om een functie binnen Initial Training.

De baan

Als Initial Training specialist geef je theorielessen aan luchtverkeersleiders in opleiding in minimaal één van de volgende vakken: Navigation, Aircraft en/of Equipment. Ook verzorg je theorielessen ten behoeve van overige opleidingen binnen LVNL en het handhaven van vakbekwaamheid van collega’s binnen Initial Training. Je geeft mede vorm aan de onderwijsontwikkeling en opleidingsinstrumenten. Denk daarbij aan: Computer Based Trainingen (CBT) en/of Part Task training modules, studiehandleidingen, docenthandleidingen (lesplannen) en examenbankvragen. Je werkt samen met collega instituten in Europa (FABEC) en bewaakt de ‘compliancy’ ten aanzien van nationale en internationale wetgeving. Verder volg je ontwikkelingen in ATM ten aanzien van regelgeving, operationele concepten, procedures en technieken.

Wie ben jij?

Je hebt kennis en ervaring in het geven van opleiding en instructie bij voorkeur in een Air Traffic Management (ATM-)gerelateerde, operationele omge¬ving. Je beschikt over uitstekende presentatievaardigheden en bent communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal. Jouw didactische vaardig¬heden zijn goed of je bent bereid deze verder te ontwikkelen. Je hebt inlevingsvermogen waardoor je je makkelijk kunt verdiepen in het leerproces van de leerling. Verder stel je hoge eisen aan je eigen prestaties en die van anderen. Je hebt hbo denk- en werkniveau.
 

Interesse of extra informatie

LVNL biedt je een verantwoordelijke en uitdagende functie in een professioneel team. Je mag rekenen op een pakket uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 3 jaar (24-36 uur). Schaal 10, maximaal te bereiken salarisschaal 11. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Spreekt deze baan je aan en wil je meer informatie over de functie of organisatie?
Neem dan contact op met Emiel Meijer (06 22391870) of e.p.meijer@lvnl.nl
Als je interesse hebt in deze functie, upload dan je CV en motivatiebrief uiterlijk 29 december.

Het succes van Luchtverkeersleiding Nederland is mede afhankelijk van de inzet en deskundigheid van haar medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. We streven nadrukkelijk naar een betere m/v-verhouding binnen een inclusieve organisatie. LVNL biedt medewerkers een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar zij een goede balans kunnen vinden tussen werk en persoonlijk leven.

Solliciteer