Werken bij LVNL

Vacature luchtverkeersleider

Klik hier voor meer informatie over de vacature voor luchtverkeersleider

Wanneer je nu solliciteert, ga je mee in de rondes voor plaatsing in de najaarsklas van 2017.

  • Vincent: "Als je moet puzzelen wordt het leuk"

Overige vacatures

Er zijn momenteel geen overige vacatures.

 

Tijdelijke opdrachten

Er zijn momenteel geen tijdelijke opdrachten.

Stageplaatsen

Er zijn op dit moment geen stage-opdrachten.

Luchtverkeersleiding Nederland heeft een beperkte mogelijkheid voor stageplaatsen. Je kunt je stageverzoek sturen naar  vacatures@lvnl.nl. Het is niet mogelijk een zogeheten snuffelstage bij ons te lopen.

LVNL staat op de Carrièrebeurs!

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Kom kennismaken met Luchtverkeersleiding Nederland, één van de topwerkgevers van Nederland. Naast het afhandelen van het civiele luchtverkeer, zijn wij ook verantwoordelijk voor het in standhouden van alle systemen die gebruikt worden voor de afhandeling van het burgerluchtverkeer. Denk aan communicatie-, navigatie-, radar- en air traffic services systemen.

We zoeken jou om ons te helpen deze systemen te onderhouden en te ontwikkelen. Je vindt ons op stand nummer 87 waar Nicoline, Bart, Eric, Bertrand, Geert, Hugo, Jurgen, Benno, Ron of Dick je alles kunnen vertellen over onze organisatie, hun werk en eventuele toekomstige vacatures binnen de diverse vakgebieden! Hopelijk gaan we jou straks ontmoeten bij stand 87. Tot dan!

 

 

 

 

Overige vacatures

Gerelateerde artikelen