Diversiteitsavond Werken bij LVNL

Diversiteitsavond Werken bij LVNL

Gepubliceerd op

Bij LVNL staan we open voor iedereen met talent. Van verschil kun je leren! Het is de kracht van diversiteit die ons helpt om tot nieuwe inzichten te komen. We willen aansluiten en verbinden met de rest van de wereld. Diversiteit en inclusie is dan ook een belangrijk thema waar wij aandacht aan besteden.

 

Afgelopen donderdag organiseerden we rond dit thema een Diversiteitsavond. We begonnen met een gezamenlijk diner en onze CEO Michiel van Dorst trapte af met een welkomstwoord.

Tijdens deze avond maakten de aanwezigen kennis met het beroep luchtverkeersleider. De bezoekers kregen een kijkje op de operationele werkvloer waar de radarverkeersleiding gedaan wordt.

 

Daarnaast kwamen ook andere LVNL afdelingen aan bod, zoals bijvoorbeeld onze technische afdeling die verantwoordelijk is voor alle systemen die nodig zijn om verkeersleiding te plegen. Ook de afdeling waar de luchtvaartprocedures worden gemaakt, de opleidingsafdeling, Human Resource Management en Facility services kwamen vertelden waar zij verantwoordelijk voor zijn. Onze collega's Bo Boubkari, Laila Oujamaa en Nüvit Kibaroglu verzorgden de presentaties.

 

Er zijn veel verschillende afdelingen en soorten werkzaamheden die je bij LVNL kunt doen. Dat er veel meer bij komt kijken om samen luchtvaart mogelijk te maken werd de bezoekers wel duidelijk.

 

Voor alle vacatures bij LVNL, check onze vacature pagina op deze website (onder werken bij LVNL).

 

 

 

Diversiteitsavond Werken bij LVNL

Diversiteitsavond Werken bij LVNL

Bij LVNL staan we open voor iedereen met talent. Van verschil kun je leren! Het is de kracht van diversiteit die ons helpt om tot nieuwe inzichten te komen.