Over ons

Over ons

LVNL is al bijna honderd jaar een belangrijke schakel binnen het Nederlandse luchtruim. Wij zorgen 24/7 voor een veilige, efficiënte en milieubewuste afhandeling van het vliegverkeer op de vliegvelden en in het luchtruim.  

IEDERE DAG EEN TOPPRESTATIE

Het Nederlandse luchtruim behoort tot de drukste en meest complexe ter wereld. Schiphol is ondanks de kleine thuismarkt in Europa en de wereld een belangrijke speler op het gebied van aantal vluchten, passagiers en vracht. De enorme stroom aan inkomende en uitgaande vliegtuigen wordt iedere dag weer veilig en effectief van en naar Schiphol en de regionale luchthavens in Nederland geleid. Het betekent dat we altijd klaar moeten zijn om op hoog niveau te kunnen presteren. Dat betekent ook dat onze organisatie uitdagingen heeft die daarbij passen, zoals het vinden en opleiden van de beste talenten en het optimaliseren van onze systemen.

Unieke rol

Onze rol is bijzonder. Niet alleen maken we deel uit van een complexe luchtvaartketen in een sector die volop in beweging is met veel uiteenlopende belangen, maar we nemen daarbij ook een unieke positie in op het snijvlak tussen samenleving, luchtvaartmaatschappijen en partners. Vanuit onze expertise verbinden we deze werelden en maken we het samen mogelijk dat luchtvaart zich op een duurzame manier ontwikkelt. LVNL heeft de ambitie om de beste luchtverkeersleidingsorganisatie ter wereld te zijn als het gaat om veiligheid, mensen en leverbetrouwbaarheid. Lees meer over onze rol en kernwaarden.

Organisatie

Waar werken we aan

We borgen altijd de veiligheid en leverbetrouwbaarheid van onze operatie en we zetten onze expertise in om van waarde te zijn voor de samenleving, klanten en partners. We verankeren en versterken onze rol in de samenleving en faciliteren onze organisatie bij het realiseren van onze doelen.

Wij zijn TEAM LVNL

We werken al bijna honderd jaar onafgebroken aan een veilig luchtruim. Een belangrijke en verantwoordelijke taak. Samen met een team van specialisten vormen we de kracht achter luchtvaart. Van ICT’ers, developers en systeemspecialisten tot monteurs, engineers en luchtverkeersleiders. Samen werken we in de wereld van de luchtvaart die voortdurend in beweging is. Wij zijn Team LVNL. Daarvoor werken we samen, staan we open, gaan we voor resultaat en nemen we onze verantwoordelijkheid. Iedereen in dit team is hard nodig bij het realiseren van onze gezamenlijke missie: Samen luchtvaart mogelijk maken! Kom ook werken bij LVNL.

Verhalen

Verhalen

Thema's