Escape Truck bij LVNL

Escape Truck bij LVNL

Escape rooms zijn hot en een uitstekende manier om je collega’s eens echt goed te leren kennen! En dus bedacht ons ‘Jong LVNL’ dat het mooi zou zijn om zo’n escape room naar Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) toe te halen.

Gepubliceerd op

Escape rooms zijn hot en een uitstekende manier om je collega’s eens echt goed te leren kennen! En dus bedacht ons ‘Jong LVNL’ dat het mooi zou zijn om zo’n escape room naar Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) toe te halen. Er is een mobiele escape truck gevonden die in een militair jasje werd gestoken. Dit vanwege de samenwerking met onze militaire collega’s, we werken tegenwoordig schouder aan schouder in onze OPS room op Schiphol Oost.


De escape truck stond de hele dag voor ons hoofdgebouw op Schiphol-Oost. Iedereen deed mee, jong en oud, militair en burger, stagiair en CEO. Met een gevarieerd samengesteld team van 6 collega’s werden LVNL’ers opgesloten in de Escape truck waar een bom onschadelijk moest worden gemaakt. Ieder team kreeg 15 minuten de tijd om dit samen voor elkaar te krijgen. Dat de Escapetruck geen gemakkelijke opgave was bleek uit het aantal teams dat de bom daadwerkelijk onschadelijk wist te maken.....4 van de 16 groepen zijn er in geslaagd.


Aan het eind van de dag werd tijdens een borrel in ons Atrium het winnende team bekend gemaakt. De eindtijden lagen bloedstollend dichtbij elkaar, een kwestie van seconden, maar uiteindelijk kon er maar één team het winnende zijn. Het was een leuke manier om collega’s van diverse afdelingen (op een andere manier) te leren kennen. Top georganiseerd Jong LVNL! 

 

Het winnende team:

   

 

'Samen luchtvaart mogelijk maken'.