Herbenoeming Marlou Banning als CFO van LVNL

Herbenoeming Marlou Banning als CFO van LVNL

Marlou Banning wordt per 8 augustus 2021 voor een tweede termijn van vijf jaar benoemd als Chief Financial Officer (CFO) en bestuurslid van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). 

Gepubliceerd op

Marlou Banning wordt per 8 augustus 2021 voor een tweede termijn van vijf jaar benoemd als Chief Financial Officer (CFO) en bestuurslid van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Minister van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft ingestemd met haar herbenoeming op voordracht van de Raad van Toezicht van LVNL. In 2016 startte Banning als CFO/bestuurslid voor haar eerste periode van vijf jaar.

Voorzitter Raad van Toezicht LVNL, Wim Kuijken: “De Raad van Toezicht is blij met deze herbenoeming: met het aanblijven van Marlou Banning behouden we het leiderschap, de kennis en expertise die nodig is voor de financiële uitdagingen van LVNL en de luchtvaart in Nederland.“

Als CFO/bestuurslid is Banning (1962) verantwoordelijk voor Finance, Systemen en Infrastructuur, Human Resources, Corporate Legal en Facility Services. Voor haar komst naar LVNL was zij werkzaam bij De Nederlandsche Bank als Divisie- en Afdelingsdirecteur.

Per 1 mei 2021 werd Michiel van Dorst voor een tweede termijn van vijf jaar benoemd als CEO/bestuursvoorzitter van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL).