Herbenoeming Michiel van Dorst als CEO van LVNL

Herbenoeming Michiel van Dorst als CEO van LVNL

Michiel van Dorst wordt per 1 mei 2021 voor een tweede termijn van vijf jaar benoemd als CEO/bestuursvoorzitter van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL).

Gepubliceerd op

Michiel van Dorst wordt per 1 mei 2021 voor een tweede termijn van vijf jaar benoemd als CEO/bestuursvoorzitter van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Minister van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft ingestemd met zijn herbenoeming op voordracht van de raad van toezicht van LVNL. In 2016 startte Van Dorst als CEO/bestuursvoorzitter voor de eerste periode van vijf jaar.

Voorzitter raad van toezicht LVNL, Wim Kuijken: “We zijn verheugd met het aanblijven van Michiel van Dorst. De Nederlandse luchtvaart is gebaat bij een sterke luchtverkeersleidingsorganisatie. Michiel levert met zijn leiderschap, expertise en netwerk in de sector hier een waardevolle bijdrage aan.”

Naast CEO/bestuursvoorzitter is Michiel van Dorst (1969) vicevoorzitter van het Europese CEO Committee bij de Civil Air Navigation Services Organisation (CANSO). Voor zijn komst naar LVNL heeft hij ruim 23 jaar bij KLM gewerkt.