Jonge talenten op de stoel van Michiel van Dorst

Jonge talenten op de stoel van Michiel van Dorst

LVNL (Luchtverkeersleiding Nederland) neemt vandaag, donderdag 25 januari, deel aan JINC Baas van Morgen.

Gepubliceerd op

LVNL (Luchtverkeersleiding Nederland) neemt vandaag, donderdag 25 januari, deel aan JINC Baas van Morgen. Wat gebeurt er als kinderen de baas zijn van Nederland. Om het antwoord hierop te vinden nemen ruim 200 kinderen voor één dag de baan over van Nederlandse CEO’s, politici of hoofdredacteuren. Twee leerlingen van de basisschool Bosrank uit Hoofddorp, Karim en Josiah, mogen plaats nemen op de stoel van CEO Michiel van Dorst.

Het wordt niet alleen maar achterover leunen aan het bureau van Michiel. Karim en Josiah moeten ook echt aan het werk en buigen zich over een vraagstuk waarover ze met de collega’s verder in gesprek gaan. Naast het serieuze werk is er ook tijd voor een ‘een kijkje in de keuken’ van LVNL. Karim en Josiah krijgen onder andere een rondleiding op de operationele zaal en de simulatorruimte en ze zullen verslag doen over wat ze deze dag hebben meegemaakt.

Met Baas van Morgen wil JINC de aandacht vestigen op het feit dat een goede start op de arbeidsmarkt niet voor al het talent van morgen vanzelfsprekend is. LVNL vindt het belangrijk hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Met een beloftekaartje belooft Michiel dat hij klaar staat wanneer ze hem nog eens nodig hebben voor advies over studie en/of werk.

Meer informatie: https://www.jinc.nl/baasvanmorgen/