Laatste update Game Take Control of the Tower

Laatste update Game Take Control of the Tower

Onze eigen LVNL game ‘Take Control of the Tower’ is nog steeds één van onze wervingsinstrumenten. In ‘game-land’ is hij al bejaard, maar nog steeds razend populair!

Gepubliceerd op

Onze eigen LVNL game ‘Take Control of the Tower’ is nog steeds één van onze wervingsinstrumenten. In ‘game-land’ is hij al bejaard, maar nog steeds razend populair! Meer dan 1,5 miljoen downloads en dit loopt nog steeds op.

Helaas wordt het steeds lastiger om de game die uit 2013 stamt werkend te houden voor alle devices. Resoluties veranderen, plug-ins vanuit de game zijn bijna niet meer te updaten en Flash wordt niet meer ondersteund. We hebben de game deze week voor de allerlaatste keer een update gegeven met de nieuwste plug-ins. Op het moment dat de game niet meer toonbaar is, zullen we hem uit de app stores verwijderen. Naar verwachting binnen 2 tot 3 jaar.

Aanpassingen die nu zijn doorgevoerd:
• De koppeling met Facebook is verwijderd, deze werkte niet meer vanwege nieuwe technologie.
• Het bijhouden van de highscore vergeleken met anderen op het leaderboard is verwijderd. Je ziet alleen je persoonlijke single score.
• De films met verwijzingen naar externe pagina links zijn verwijderd.
• De app kan, eenmaal gedownload, stand-alone gespeeld worden. Je hebt dus geen internet meer nodig om de game te spelen.

Ondertussen zijn we gestart met het vormgeven van nieuwe (interactieve) game om te kunnen ervaren wat het is om luchtverkeersleider te zijn. Houd onze website en social media in de gaten!

Download deze game gratis in de app store of de google play store