Start wervingscampagne voor aantrekken van nieuwe technici en luchtverkeersleiders

Start wervingscampagne voor aantrekken van nieuwe technici en luchtverkeersleiders

LVNL start op 8 december een nieuwe wervingscampagne ‘De kracht achter luchtvaart’. Hiermee wil LVNL zich als werkgever zichtbaarder op de kaart zetten.

Gepubliceerd op

LVNL (Luchtverkeersleiding Nederland) zoekt nieuwe medewerkers, vooral in technische beroepen en luchtverkeersleiders. Zo zijn er specialisten nodig voor (technische) ondersteuning van de operatie op de grond, maar ook voldoende luchtverkeersleiders voor de afhandeling van vliegverkeer. LVNL start op 8 december een nieuwe wervingscampagne ‘De kracht achter luchtvaart’. Hiermee wil LVNL zich als werkgever zichtbaarder op de kaart zetten.

“In de huidige krappe arbeidsmarkt moeten wij extra moeite doen om de vacatures met goede mensen in te vullen. De komende tijd willen we met het delen van onze verhalen het werken bij LVNL extra onder de aandacht brengen” zegt HR-Manager Olivia Winkelman. “Iedere dag leveren LVNL’ers een topprestatie. Ze zorgen 24/7 dat het vliegverkeer in Nederland veilig en efficiënt wordt afgehandeld, spelen in op actuele gebeurtenissen in de lucht en op de grond, werken aan innovaties en houden hun vakkennis op peil. Daarmee biedt LVNL een unieke werkomgeving met volop kansen om te leren en ontwikkelen.”

Ook op de grond

In de campagne laat LVNL zien dat het niet alleen in de lucht gebeurt, maar ook op de grond. Als ‘De kracht achter luchtvaart’ focussen de mensen van LVNL zich op hun primaire proces, een veilige, efficiënte en milieubewuste afhandeling van het vliegverkeer in Nederland. Zij staan hiermee voor veiligheid en streven continu naar een voorspelbare en stabiele operatie. Met oog voor de omgeving, zo duurzaam mogelijk.

Vraag naar nieuw personeel

Met de nieuwe wervingscampagne wil LVNL opvallen in de vraag naar nieuw personeel. LVNL heeft jaarlijks zo’n 100 vacatures. De wervingscampagne ‘De kracht achter luchtvaart’ is vanaf 8 december op social media en online te zien. Ook zet LVNL eigen kanalen in om de verhalen van medewerkers in verschillende functies te delen.

Op onze campagnepagina tref je meer informatie aan.

De kracht achter luchtvaart

De kracht achter luchtvaart

Start wervingscampagne voor aantrekken van nieuwe technici en luchtverkeersleiders

Word de dragende kracht achter een veilige vlucht
Bescherm vluchtsystemen tegen invloeden van buitenaf
Leid al het vliegverkeer in Nederland in goede banen