Prijsvraag introductie digitale strippen Toren Schiphol

Prijsvraag introductie digitale strippen Toren Schiphol

Prijsvraag introductie digitale strippen Toren Schiphol

Gepubliceerd op

Prijsvraag digitale strippen

De grote torenverbouwing op Schiphol is afgerond! Dat betekent dat wij zijn overgestapt van papieren naar digitale strippen. Een mijlpaal voor ons! Dit gaan wij graag vieren met jullie. Je maakt daarom kans op een unieke, gepersonaliseerde strip, een exclusief bezoek aan de radarverkeersleiding én je mag aan de slag op de verkeersleiders simulator op Schiphol.

Hoe kun je meedoen

De komende twee weken verschijnen er drie vragen rond dit thema via onze social media kanalen. Met het antwoord op de laatste vraag maak je kans op dit exclusieve bezoek aan LVNL. Deze vraag verschijnt op donderdag 22 augustus via Instagram, LinkedIn en Facebook.

Het antwoord op de láátste vraag, dus de vraag die gepubliceerd is op 22 augustus (en die hieronder is gepubliceerd), kun je tot uiterlijk 26 augustus 12:00 uur per e-mail versturen aan [email protected]. Vermeld hierin je naam, woonplaats én geboortedatum en natuurlijk het juiste antwoord op de vraag. Alléén de antwoorden die per e-mail worden ingezonden worden beoordeeld door onze onafhankelijke jury.

De uitslag

De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden uitgenodigd voor dit exclusieve bezoek op 1 september aan LVNL op Schiphol-Oost. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.