Eerste 'Week van LVNL' succesvol verlopen!

Eerste 'Week van LVNL' succesvol verlopen!

Alle activiteiten tijdens de ‘Week van LVNL’ zitten erop!

Gepubliceerd op

Alle activiteiten tijdens de ‘Week van LVNL’ zitten erop! Wat een geweldige week, mogelijk gemaakt door de inzet van vele enthousiaste LVNL collega’s om Nederland kennis te laten maken met de diverse carrièrekansen bij LVNL!

Velen kennen LVNL van de verkeerstoren en van het beroep luchtverkeersleider. Maar om luchtverkeersleiding mogelijk te maken zijn er nog zo'n 600 andere medewerkers in uiteenlopende functies binnen LVNL werkzaam. Daar liggen heel veel carrière mogelijkheden, zowel binnen techniek, ICT, HRM, maar ook bij Corporate Services, Strategy en diverse andere takken van sport. Allemaal binnen de dynamische omgeving van de luchtvaart.

Afgelopen week hebben we veel activiteiten georganiseerd om dit onder de aandacht te brengen, activiteiten die allemaal druk bezocht waren!

Onder andere de netwerkborrel ICT en techniek, speeddates, voorlichtingsavonden voor jongeren met hun ouders, exclusieve bezoeken aan de torens van Eelde en Rotterdam, een speciale Girl Tower op Schiphol en men kon zelf het werk van een luchtverkeersleider ervaren op onze echte simulator.

Het was een geslaagde week voor herhaling vatbaar! Dus, voor wie het gemist heeft, niet getreurd. Houdt onze website in de gaten voor de volgende ‘Week van LVNL’. Er komen dan nog een aantal bijzondere activiteiten bij!