Exclusieve rondleidingen op verkeerstorens in Nederland tijdens de Week van LVNL 

Exclusieve rondleidingen op verkeerstorens in Nederland tijdens de Week van LVNL 

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) opent haar deuren en geeft iedereen met interesse in luchtvaart de kans om een bezoek te brengen aan één van de verkeerstorens op de luchthavens in Nederland. De exclusieve rondleiding is slechts één van de vele activiteiten die LVNL tijdens de “Week van LVNL”, tussen 2 tot en met 6 april op verschillende plekken in heel Nederland organiseert. De week wordt afgesloten met een groot evenement, de Experience Day, op zaterdag 6 april in de Fokker Terminal in Den Haag. 

Gepubliceerd op

In de week van LVNL zijn er veel verschillende workshops en events om mensen kennis te laten maken met alle boeiende aspecten van luchtverkeersleiding en de wereld die daarachter schuilgaat. Denk daarbij aan exclusieve rondleidingen op civiele en militaire verkeerstorens en vliegvelden, maar ook oefeningen op simulatoren en cybersecurity opdrachten.  

Experience day op 6 april a.s 

De week wordt afgesloten met een groot evenement: de Experience Day. Tijdens deze dag zijn er presentaties over luchtverkeersleiding en uitleg over de techniek achter de systemen. Ook kun je zelf plaatsnemen achter de radarsimulator, praten met luchtverkeersleiders over hun vaken met een VR-bril de verkeerstoren van Schiphol van binnen bekijken.  

De week van LVNL geeft je de kans om te bekijken of deze wereld wat voor je is

Olivia Winkelman Head of Human Resources

Ontdek LVNL als werkgever 

‘De wereld van LVNL is spannend en uitdagend en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s’ vertelt Olivia Winkelman, Head of Human Resources. ‘De week van LVNL geeft je de kans om te bekijken of deze wereld wat voor je is. Want natuurlijk kun je bij ons aan de slag als luchtverkeersleider, maar we hebben ook mooie uitdagingen voor mensen met interesse in techniek en ICT. De Experience Day is de uitgelezen kans om een kijkje bij ons in de keuken te nemen. Scholieren, studenten en mensen die al aan het werk zijn: iedereen is welkom om zich te laten inspireren te kiezen voor een baan in de luchtvaart bij LVNL.’ 

Alle activiteiten en de Experience Day zijn gratis. Aanmelden kan tot 26 maart voor de activiteiten en tot 1 april voor de Experience Day.  

 Alle activiteiten bekijken en hiervoor aanmelden kan via de website van LVNL:  

contact Mediarelaties

Contact met mediarelaties

Voor alle pers- en mediavragen neem je contact op met mediarelaties via 0800 5865 266.

Contact met mediarelaties